Film i TV

POKAZAO SVOJ OČAJ I PATNJU: Tiče se Maje i Bilala… Vijesti iz SPOLJNOG svijeta su PRETUŽNE!

Da li će uspijeti da prebrode?

Bilal i Maja - screenshot

Bilal Brajlović se još uvijek nalazi van rijalitija “Zadruga”, nakon što je povrijedio nogu i imao operaciju, piše Srbija danas.

Još uvijek se ne zna kada će se Bilal vratiti u Bijelu kuću, a javnost prati svaki njegov korak, budući da je u rijalitiju započeo vezu sa Majom Marinković, koju je ipak potom javno ostavio kada je ona počela da se zbližava sa Filipom Carem. 

Brajlović se često oglašava na svom Instagramu i komentariše postupke svoje bivše djevojke, a noćas joj je ponovo uputio jednu poruku u okviru storija. 

Bilal je bio u noćnom izlasku, tačnije u kafani sa prijateljima i sve vrijeme je objavljivao pjesme koje je slušao i pjevao. Ipak, u jednom trenutku je odlučio da uputi Maji direktnu poruku, pa je dok je snimao atmosferu u kafani napisao: 

– Slavim mjesečnicu, al u k**cu – napisao je Bilal aludirajući na to da bi na današnji dan, da su ostali zajedno, on i Maja slavili mjesec dana svoje veze, te da ne može da sakrije očaj i tugu zbog raskida. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh