Film i TV

FILIP CAR IDE NA ROBIJU – ČEKA GA ZATVORSKA KAZNA? Prekršio USLOVNU od TRI GODINE? Isplivao snimak

Sve je objelodanjeno!

Juče je došlo do žestokog sukoba Filipa Cara sa Adamom Labunskim, ali i sa Majom Marinković.

U oba slučaja je Car izgubio kontrolu i nasrnuo na njih, Maju je pljunuo i udario je, a Adama je davio za vrat.

Na internetu postoji snimak, na društvenoj mreži Instagram iz dvorišta Bijele kuće, nakon sukoba, gdje Lepi Mića otkriva da Car može dobiti robiju od 5 godina zatvora jer se tuče u Zadruzi.

U tom videu ga Miljan Vračević brani, ali Lepi Mića otkriva da je Filip na uslovnoj kazni tri godine i da je time prekršio uslovnu.

– Alo, alo, nisi u mogućnosti neke stvari da radiš gospodone Care Filipe. Malo se dozovi pameti, nemoj poslije da se kaješ zbog toga – rekao je Mića.

– Da dobije zatvor pet godina – vikao je Mića.

– Kakav zatvor, čovječe, nije nikog ubio – vikao je Miljan.

– Alo, čovjek pod uslovnom tri godine – nastavio je Mića.

Podsjetimo, Miki Đuričić je u emisiji takođe otkrio da ne smije da se pobije u Zadruzi, jer bi išao u zatvor, s obzirom da je već imao problema zakonskih jer je nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u rijalitiju, piše Srbija danas.

Da li Cara zaista čeka zatvorska kazna i da li je ovime prekršio uslovnu kaznu, kao što kaže Lepi Mića, ostaje nam da saznamo…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh