Film i TV

PALO POMIRENJE SADA I ZVANIČNO! Dalila OVOM objavom stala na kraj nagađanjima – PONOVO SU ZAJEDNO!

Opet kao i prije!

Dalila Dragojevic - Novi

Drugoplasirana zadrugarka rijalitija “Zadruga 5” i novopečena voditeljka Dalila Dragojević, nalazi se pod budnim okom javnosti otkako je napustila imanje u Šimanovcima, piše Srbija danas.

Svaki njen pokret biva pomno ispraćen, a fanovi sa oduševljenjem dočekaju nove Daliline objave na društvenim mrežama. Tako je bilo i ovog puta, kada je okačila video, kojim je ovjekovječila prizor za koji niko nije očekivao da će se ikada dogoditi. 

Nakon što je pomenuti video ugledao svijetlost dana, gotovo svakom je toplo oko srca.

Poznato je kako Dalila nije imala najsjajniji odnos sa svojim roditeljima, kao i to da Huso i Emina ne žive zajedno. Niko nije očekivao da će se naizgled nemoguće desiti, a to je da ova porodica bude okupljena na jednom mjestu i da uživa u porodičnoj idili.

Da je tako, svjedoči i nova objava na Dalilinom Instagram profilu.

Dalila je uspjela da pomiri nepomirljivo i okupi svoju porodicu. U samoj objavi napisala je ono što za nju predstavlja pravu ljubav.

– Babo i mama – bila je emotivna Dalila, začinivši opis snimka emotikonom srca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh