Film i TV

ULOŽILA VELIKU SVOTU NOVCA: Dalila ostvarila svoj SAN u Šepku – Potpuno renovirala KUĆU! Ovako sada izgleda

Nije se štedjela.

Dalila Dragojević - srbija danas

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević, u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”, javno je prevarila i ostavila svog već sada bivšeg supruga Dejana Dragojevića, piše Srbija Danas.

Njih dvoje živjeli u kući u Šepku koju su izgradili neposredno nakon napuštanja rijalitija “Parovi” u kom su i započeli svoju ljubav.

Kako su isticali dok su još bili zajedno u “Zadruzi”, kuća je potpuno sređenja, a otpočeli su i radove na ogradi, koji su pauzirani zbog ulaska u rijaliti.

Pošto su se njih dvoje razišli, Dejan je sve ono što su zajedno sagradili ostavio Dalili, koja trenutno živi u Beogradu zbog posla, ali redovno posjećuje i Šepak.

Na svom Instagram profilu Dragojevićka je podijelila snimke i pokazala kako su radovi na ogradi uveliko u toku. 

Nju ni razlaz od svog supruga, ni zima, kao ni posao voditeljke kojem je posvećena, nisu spriječili da završi ono što je davno započela. 

Ona se odlučila da podigne visoku ogradu kako se sa ulice ne bi moglo vidjeti šta se dešava unutar dvorišta, jer želi da sačuva malo privatnosti.

Kakve još planove oko sređivanja kuće i okućnice ima Dalila, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh