Film i TV

DALILA I DEJAN ZAJEDNO! Do RAZVODA IPAK nije došlo – Ona je NEPONOVLJIVA, sve poslije su njena sjenka!

Šok momenat.

Dejan Dragojević podneo je zahtev za razvod braka od Dalile Dragojević pre godinu dana i tri meseca, a tokom jučerašnjeg dana je konačno pozvan na prvo ročište u Osnovni sud u Rumi.

Ipak, ono je otkazano, jer se poziv, kako je sam Dejan objasnio “odbija”, odnosno ne stiže na adresu druge strane koju sud ima. Kako se Dalila nije pojavila, Dejan nije mogao da sakrije razočarenje što se još uvek nije razveo, a o celoj situaciji je izvestio svoje pratioce na društvenim mrežama.Kako je otkrio, sledeće ročište je zakazano, ironično, za 14. februar, što je inače Međunarodni dan zaljubljenih i ljubavi. Dejan je nakon neuspelog ročišta ipak uspeo da se oraspoloži i da izjavu za medije, koju je na kraju podelila i Dalila na svom Instagramu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh