Film i TV

NAJVEĆA RIJALITI ZVIJEZDA PRIZNALA DA ULAZI U ZADRUGU: Dogodio sastanak sa PRODUKCIJOM

Janjušević smatra da je Nikolićevoj potrebna pomoć, jer se pogubila u rijalitiju i ne zna gdje udara.

Aleksandra Nikolić Aleks, aktuelna zadrugarka i bivša djevojka Dejana Dragojevića, posljednjih nekoliko dana je u samom centru zbivanja na imanju u Šimanovcima, jer ne prestaje da šokira svojim postupcima.

Uspjela je i da raskine do sada najveću rijaliti ljubav koju je imala sa Dejanom, da flertuje sa Zvezdanom Slavnićem, ali i da obnovi romansu sa Filipom Carem. Sve to se Marku Janjuševiću Janjušu nimalo ne dopada, te se tim povodom i oglasio na društvenim mrežama.

Marko Janjušević Janjuš – ATA Images

Moram danas da odblokiram sve članove produkcije. Danas smo imali razgovor i ja sam ih zamolio da me uvedu, da pokušam da spasim Aleks. Oni su mi izlazili u susret i ja sam im na tome zahvalan. Hvala od srca evo naježio sam se – glasila je Janjuševa poruka na Instagramu.

Da li će Janjuš uspjeti da Nikolićevu vrati na pravi kolosijek, ili je bio ironičan ovom objavom, kao i kako će se ova situacija nadalje odvijati, ostaje nam da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh