Film i TV

“VOLIM TE NAJVIŠE!” – Isplivala Dejanova PRIVATNA PREPISKA sa novom djevojkom? Izazvao burne reakcije!

Preslatko!

Od prvog pojavljivanja u rijalitiju, Dejan Dragojević je privukao pažnju publike na sebe.

Njegov privatni, a posebno ljubavni život ne prestaje da fascinira javnost.

Pobjednika “Zadruge 5” tadašnja supruga Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem, a zatim i ostavila u pomenutoj sezoni.

Pred kraj takmičenja, on je uplovio u ljubavnu romansu sa Aleksandrom Nikolić ali naizgled idilična veza okončala se kada je ona ušla u “Zadrugu 6”.

Podsjetimo, Aleksandra ga je takođe ostavila zbog Cara, te su svi njegovi obožavaoci pomislili da Dejan nikako nema sreće u ljubavi.

Nedavno, isplovila je ljubavna prepiska između Dragojevića i nepoznate djevojke. Prepiska je puna srca i ostalih romantičnih emotikona, piše Srbija danas.

Na storiju koji je Dejan objavio na svom Instagram profilu vidi se njegova prepiska sa ovom djevojkom, a takođe se čuje i njena glasovna poruka.

– Pozdrav za mog brata Dejana, volim te najviše! Je l’ može jedno srce? Znači molim te, Dejane! – poručila mu je Kristina.

Dejan joj je uzvratio nizom srca različitih boja i oblika. Da li je na pomolu nova romansa ili je ona jedna od vjernih fanova pobjednika pete sezone, ostaje nam da saznamo…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh