Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE BORI SA DEPRESIJOM! Isplivali detalji zadravstvenog stanja zadrugara nakon izdaje: Doživljava NAPADE!

Pjevačica Maja Nikolić otkrila je da se čula sa pobjednikom “Zadruge 5” i otkrila da se bori sa anksioznošću i depresijom.

Dejan Dragojević - Screenshot

Ljubavni brodolomi Dejana Dragojevića dešavaju se kroz dve sezone popularnog rijaliti programa “Zadruga”, a njegova bivša žena Dalila, i devojka Aleksandra Nikolić, prevarile su ga sa istim muškarcem, Filipom Carom.

Pjevačica Maja Nikolić otkrila je da se čula sa pobjednikom “Zadruge 5” i otkrila da se bori sa anksioznošću i depresijom.

– Meni je mnogo krivo zbog svega što se izdešavalo između Dejana i Aleksandre, ali i dalje razmišljam da li je to dio neke njihove igre. Ne mogu da vjerujem da je sve istina, a opet da budem iskrena, ne izgleda mi kao igra. Zvala sam Dejana da vidim kako je, nije mu svejedno. Hvala Bogu da je porodica uz njega, prvenstveno mislim na mama Bilju i brata Davida. Dvije izdaje za godinu dana, pa taj čovjek nema sreće. Ne zna da izabere djevojku za sebe, bira baš pogrešan profil – rekla je Maja za Svet.

Maja Nikolić otkrila je da je pozvala Dejana na ručak, kako bi pokušala da ga digne iz stanja u koje je upao.

-On i dalje ima traume nakon svega što mu se izdešavalo, ima napade aksioznosti, hvata ga i depresija, sigurno mu nije lako. On još nije prevazišao dramu sa Dalilom, a sada doživi da ga još neko povrijedi i izda zarad honorara i kadra. Pa Car će je šutnuti čim bude spavao sa njom – objasnila je Nikolićeva, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh