Film i TV

STRAHUJE ZBOG NEVJERSTVA: Maja javno MOLILA Bilala, pa mu ZAPRIJETILA – Boji se da ne POGRIJEŠI dok se NE VRATI

Vjeruje u sebe i svoju ljubav.

Maja i Bilal - screenshot

Bilal Brajlović u pratnji obezbjeđenja, nakon operacije butne kosti, ušao je u Bijelu kuću na 45 minuta kako bi se oprostio sa Majom Marinković i saopštio joj kako se vraća tek za dva mjeseca. Zadrugarku je to potpuno slomilo, a kada je došlo vrijeme rastanka, ona se jedva odvojila od njega.

Nakon što su se strasti smirile, ona je pričala sa Jelenom Golubović kako strahuje od potencijalnog nevjerstva Brajlovićevog, a ona joj je dala sud o cjelokupnoj situaciji. 

– Nasmijan je bio, vidi se da te voli – rekla je Jelena.

– Strahujem da se ne dopisuje sa nekom. Ljubavi, nemoj to da radiš ako me čuješ, znaš da ću sve saznati – kazala je Maja.

– Neće, prati te, sve je dobro. Brži je oporavak ako ti majka sprema supicu – rekla je Jelana.

– Znam da sam dosadna, ali ne želim da radi nešto što meni smeta – kazala je Maja.

– Majo, ovo je test, kako ti ne bi voljela da si u kavezu, isto je tako i sa njim. Muškarci odu u rat, pa ih žene čekaju – kazala je Jelena.

– Znam da neću zgriješiti – istakla je Jelena.

– Gdje on da nađe djevojku poput tebe? Jedino ako te prevati sa nekom mesarkom, onda je to njegov problem – rekla je Jelena.

– Ne smije ništa loše da mi uradi, jer ću sve saznati jednog dana. On je rekao da ništa neće uraditi, ja mu vjerujem – kazala je Maja.

– Lijepo je što ste sagradili poverenje. Da te ne voli, ne bi došao da te vidi. Bori se za svoju egzistenciju, sada misli o sebi – kazala je Jelena.

– Ne želim nikog drugog – istakla je Maja.

– On je došao ovdje da bi ti mogla da budeš ona stara – dodao je Neca.

– Nemoj da se miješaš – kazala je Jelena, pieš Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh