Film i TV

DALILU GOSTI POZVALI NA INTIMNI ODNOS: Skandal u emisiji

Dalila Dragojević, voditeljica i bivša rijaliti učesnica, doživjela je neprijatnost u svojoj emisiji…

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila Dragojević, voditeljica i bivša rijaliti učesnica, doživjela je neprijatnost u svojoj emisiji kada su je njeni gosti, MMA borci Marko Bojković i Dušan Ilić ponizili pozivom na intimne odnose poslije emisije.

Naime, ona je pokušala da odjavi emisiju, a njena dva gosta su se neslano našalili na njen račun. U tom trenutku jedan od njih je prokomentarisao da Dalila jedva čeka da se završi emisija i pozvao ju je na s*ksualni odnos uživo.

– Ne, ona jedva čeka da završi sa emisijom, da je neko j.. poslije emisije od nas dvojice. Imam djevojku, neću…

Dalila je bila zgrožena.

– Kako? Bože me sačuvaj – uznemirenim tonom odjavila je emisiju. Pozvala je obezbjeđenje da nepristojne goste izbaci, koji su joj pravili haos tokom cijele emisije i razvalili studio, piše Kurir.

https://www.instagram.com/reel/CmI-5PBITiA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5f3ce25c-0ec6-4a15-91f4-bff11bd87b55


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh