Film i TV

NAKON S**SA JE ŠUTNUO!? Aleks i Car raskinuli?!

Aleksandra Aleks Nikolić i Filip Car su razgovarali u izolaciji, njih dvoje su pokušavali da definišu odnos u kojem se nalaze, ali im to nije polazilo za rukom pa je nakon razmene nežnosti došlo do svađe.

Car i Aleks - srbija danas

Kontraverzni zadrugar je u jednom momentu ustao i otišao iz izolacije, pa je Aleksandra demonstrativno razdvojila krevete i ostala da spava.

Filip Car i Aleksandra Nikolić su se juče prepustili strastima, razmjenjivali su nježnosti i to samo dva dana nakon što je atraktivnu plavušu ostavio dečko pobednik rijalitija “Zadruga 5”, Dejan Dragojević.

Naime, Deki je Aleks zamjerio prisan odnos sa muškarcima, a kada je u Bijelu kuću ušao Filip Car riješio je da preko svog jutjub kanala, javno da ostavi svoju djevojku. 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh