Film i TV

PRODUKCIJA UNIJELA DEJANOVU PORUKU ZA ALEKS! Nakon poljupca sa Carem, njegove riječi puštene UŽIVO: “Neka budu go**na kao što su u životu…”

Neočekivana scena.

Filip, Aleks i Dejan - srbija danas

Zadrugarka Aleksandra Nikolić danas je poljubila Filipa Cara i time potvrdila da više ne gaji emocije prema svom nekadašnjem dečku Dejanu Dragojeviću, piše Srbija danas.

Iako joj nije prenijeto da ju je Dejan ostavio, Aleksandra je pratila svoje želje, pa se prepustila rukama Dejanovog protivnika Cara.

Nema koga ovaj potez nije iznenadio, a čim su završili sa razmjenjivanjem nežnosti, Nikolićeva se zaputila u Dubiozu, gdje se slavi rođendan jednog od zadrugara.

Aleks je bila nasmijana i raspoložena, kao nikad. Sve vrijeme je igrala, a kamera je zumirala Dejanove poruke koje su joj nedavno unijete.

Mau, volim te! Ne štedi svoje riječi, mačem im odsjeci glavu, neka budu g**na kao što su u životu i bili dok nisu kročili u Zadrugu. Osoli po svima za koje misliš da treba. Nikada se ne predaj – bilo je napisano na papiru uz crtež mačke.

Izgleda da atraktivnu zadrugarku ovo više ne pogađa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh