Film i TV

PREKRŠIO OSNOVNO PRAVILO Zadruge – Filip Car biće SUROVO SANKCIONISAN! Čeka se odluka produkcije

Ovo nikako nije smio da dozvoli da mu se desi!

Filip Car je sinoć nakon žurke napravio dodatno slablje u pabu sa zadrugarima, koji su očigledno željeli da se žurka nastavi, piše Srbija danas.

Prvo su pjevali u Bijeloj kući, kada im se pridružila i Maja Marinković, koja je uživala sa njima. Međutim, tada je kamera snimila ogromno kršenje pravila u Bijeloj kući od strane Cara.

Kako se vidi na snimku, Filip je pjevao i družio se sa učesnicima, a kamera je u tom trenutk snimala poglede Maje Marinković ka Filipu.

Međutim, nije to zabranjeno, već trenutak kada Car podiže ruku u kojoj mu je upaljena cigareta i puši je unutar Zadruge, što je strogo zabranjeno.

Podsjetimo, zadrugari se nekad zanesu, pa u raspravi izlete iz pušione sa cigaretom u ruci, to im niko ne zamjeri, ali ovo je drugačije.

Filip je stajao i pušio cigaretu nasred Bijele kuće. Da li će ovakvo ponašanje biti sankcionisano, ostaje nam da saznamo…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh