Film i TV

RAZMJENJIVALI NJEŽNOSTI CIJELU NOĆ! Aleksandra i Car ne mogu da se kontrolišu – kamera sve SNIMILA!

Otkazale im kočnice!

Car i Aleks - srbija danas

Ovonedjeljni vođa, Zorica Marković, za potrčke je izabrala Filipa Cara i Aleksandru Nikolić. Oni su noćas spakovali svoje stvari i preselili se u sobu za izolaciju, gde će boraviti do nominacija. 

Dejan Dragojević je prije par dana doneo odluku da javno raskine sa Aleksandrom zbog njenog flerta sa muškarcima u Bijeloj kući. Aleksandra ni ne sluti da ju je njeno prisno druženje sa Filipom, koštalo veze sa Dejanom.

U jednom momentu su se njih dvoje uhvatili za ruke i držali neko vrijeme dok nisu zajedno otišli na cigaretu.

Svi u Bijeloj kući komentarišu njihov odnos i pitaju se kada će ovaj bivši ljubavni par obnoviti svoju romansu. I Car i Aleksandra su svjesni da nisu fer prema Dejanu, ali nijedno od njih ne može da se kontroliše i da prekine komunikaciju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh