Film i TV

ČIM UĐE U KUĆU, PLAČE: Dalilin otac Huso otkrio SVE o POMIRENJU kćerke i Dejana, raskid sa Aleks PODRŽAO!

Otvorio dušu.

Dejan, Dalila i Huso - srbija danas

Odluka Dejana Dragojevića da ostavi Aleksandru Nikolić iznenadila je mnoge, a sada se oglasio i otac njegove bivše žene Dalile, Huso Mujić, koji i dalje vjeruje da će se njegova kćerka i bivši zet pomiriti.

– Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja kćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sjećanja na život sa Dekijem. Svijesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povrijedila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje vidjeti i o svemu popričati. Uvjeren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a poslije mogu i u “Zadrugu”! – kaže Huso.

On objašnjava zbog čega i dalje vjeruje u njihovo pomirenje:

– I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramit ću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsretniji čovjek na svijetu!

Huso se osvrnuo na Dejanov raskid sa Aleksandrom, koja mu je bila najveća utjeha kada ga je Dalila prevarila i ostavila. Kako kaže, ovaj raskid je predvidio.

– Znao sam da njihova veza neće opstati čim je Aleksandra ušla u “Zadrugu”. Da zaista voli Dejana, ne bi išla u rijaliti bez njega! A tek ovo muvanje s Filipom?! Pa ko bi to trpio?! Od prvog dana ga gleda, smiješka mu se, pa se pipkaju… Ona će sa njim uskoro leći u krevet, vidjet ćete. Aleksandra ne bira sa kim će da bude jer nema obraz! Laka je djevojka! Car je još jednom pokazao da je loša osoba i veliki švaler, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh