Film i TV

BILAL KRENUO DA URNIŠE FILIPA CARA, UMIJEŠAO I DEJANA DRAGOJEVIĆA: On mu uputio UŽASNE PRIJETNJE, nastao BRUTALNI OKRŠAJ!

Aleks i Car krenuli ka izolaciji, Bilal spomenuo Dejana!

Bilal i Car - Novi

Aleksandra Nikolić i Filip Car spakovali su se da zajedno krenu u izolaciju, a na putu ka tamo sreli su Bilala Brajlovića koji nije odolio da im ne dobaci, piše Alo.

– Ajde, znaš da je bivši gleda – rekao je BIlal.

J*baću te jače nego ti curu, neće biti dva, tri minuta kao što ti radiš. Pitaj je kakve egzibicije radim po dva, tri sata – odgovorio je Car.

 

Inače, Dejan Dragojević je u svom javnom obraćanju do detalja ispričao šta mu je sve smetalo i zbog je odlučio da ostavi Aleksandru:

– Sve što se dešava trenutno, što imate priliku da pratite… Niko nije kriv za ovo što se trenutno dešava i trenutno radi. Stvar je u tome da je Aleksandra, tvrdim, u top 5 najgorih, najpokvarenijih ljudi koji su kročili u rijaliti. Meni kaže da me voli, a sve što radi meni čini neko zlo… Da ja opet doživljavam neku torturu – istakao je Dejan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh