Film i TV

DEJAN VISIO SA ZIDA! Drama u porodičnoj kući u Veterniku – Biljani pozlilo, David hitno reagovao: “ŠTA RADIŠ TO?!”

Baka se takođe uplašila.

Pobjednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, gostovao je u emisiji “Kapiraš momenat” kod novopečene voditeljke i bivše zadrugarke Tare Simov.

Glavna tema bio je njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić, koju je rijaliti igrač prije neki dan ostavio putem videa na Jutjubu, a ona za to još uvijek ni ne zna.

Dejan je ostao bez djevojke, ali ima veliku podršku porodice, koju je iznevjerio tokom braka sa Dalilom Dragojević.

On sada ističe kako su majka, baka i brat posebno zabrinuti za njegovo stanje i da se na svaki njegov agresivniji potez uplaše.

– Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio dio zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da me pita šta radim to… Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene – istakao je Dejan u emisiji “Kapiraš momenat”.

Nakon toga, on je istakao da, kada bi mogao, vratio bi prošlost i svoj odnos sa porodicom nikada ne bi prekinuo, ni zbog koga, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh