Film i TV

ZALJUBILA SE U CARA?! Aleksandra priznala osjećanja: “Osjećam se jako griješno, haos mi je u glavi…”

Ne zna šta da radi…

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra Nikolić noćas je izašla iz kreveta u namjeri da razbistri misli.

– Idem ispred mozak da iskuliram, haos mi je u glavi – rekla je Aleks.

Nakon završene cigarete se vratila u spavaću sobi i sjela na krevet Anđele Đuričić. Aleksandra joj se požalila na svoju situaciju sa Filipom Carem.

– Loše sam… Neispavana sam… Ne znam šta da kažem. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena. Ne mogu da budem zaljubljena u čovjeka za kojeg znam kakav je – kroz šapat je počela Aleks.

– Te stvari ne biraš, to se samo desi – odgovorila je Đuričićeva.

– Nema šanse da sam zaljubljena! Ja sam tri mjeseca ovdje, sve se baziralo na crni sto i krevet. Desilo mi je da mi je neko okej, da se nasmijem, ali znam koliko boli je taj neko naneo nekom mom i znam da sam jako neispravna. Mogu da zamislim kako se neko osjeća. Ja ću stvarno da presječem svaki kontakt sa njim. Ja ako sjednem sa njim to se odmah tumači, ja sam im i dala za pravo. Ja to sebi ne treba da dopustim. Osjećam se jako grešno, a ništa nisam uradila – privodi Aleks svoju ispovijest, piše Srbija danas.

Detalje pogledajte u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh