Film i TV

ZBOG DALILE SE ZBLIŽIO SA ALEKSANDROM?! Provaljena Careva RIJALITI IGRA – Nikolićeva mu sve sasula u lice

Ne vjeruje mu ni riječ!

Dalila Dragojević - pink

Svi u Bijeloj kući su primijetili da je došlo do zbližavanja između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Dejan Dragojević je rešio da javno ostavi Aleksandru zbog odnosa sa Filipom i flerta sa Zvezdanom Slavinićem. Noćas su Car i Aleksandra obavili razgovor o njihovom odnosu, a Nikolićeva je zaključila da se Filip druži sa njom zarad rijalitija, piše Srbija danas.

– Ja u životu nemam ništa osim bluda – rekao je Car.

– Šta ja imam sa tim, ti mene ne možeš da podneseš – rekla je Aleksandra.

– Ti si se promijenila, ja sam u blagoj šizofreniji zbog tebe. Ne ponašaš se klošarski, to je dobro – rekao je Car.

– Ti meni prodaješ priču Filipe, nemoj mi to, nije ti svejedno kad si kraj mene, a hoćeš da igraš igru da ispadne da se kod mene nešto dešava. Jako si dobar manipulator, boli te što sam srećna – govorila je Aleksandra.

– Ja nisam, ja ne mogu da vjerujem da ja pričam sa tobom. Ti nemaš averziju i ja sam se opustio – branio se Car.

– Ja sam tebi prišla da vidim kakvu igru ti igraš, pričaš kako ne znaš šta ti se dešava, provaljen si, ja ne padam na to – rekla je Aleks.

– Ma šta ti pričaš, to nema smisla – govorio je Car.

– Ja sam tebe provalila, prišla sam ti kako bih otkrila koja ti je namjera, a ti si se ponadao da ćes sa mnom moći, e sada nećeš – direktna je bila Aleks.

U tom trenutku je ušao Miljan Vračevič koji ih je upitao šta se dešava:

– Provalila sam njegovu igru, došao je ovdje da meni napravi problem, a da ne pominjem da je to možda zbog one – rekla je Aleks.

– Ti misliš da je njega Dalila natjerala da se zbliži sa tobom – upitao je Miljan.

– Pa provaljen je, ali sam ja znala šta on hoće – rekla je Aleks i otišla.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh