Film i TV

POMIRENJE CARA I BILALA! Majini bivši se ZAGRLILI pred svima, ONA IZGORJELA – Raskida! “Ponižena sam!”

Ovo joj se nikako nije svidjelo.

Filip Car i Bilal -srbija danas

Zadrugari, a posebno Maja Marinković, imali su priliku da vide snimak na kojem razgovaraju Filip Car i Bilal Brajlović, piše Srbija danas.

Ono što je sve šokiralo, jeste momenat kada je Bilal zamolio Cara da se više ne obraća njegovoj devojci, a onda je uslijedilo Majino viđenje situacije, koja je ironično istakla da Bilal i Car mogu da se druže, a onda je zapravo uslijedio pravi šok, kada su se njih dvojica zaista zagrlili i pred svima pomirili. 

– Tebe ne treba da zanima šta ću ja da kažem, nego šta me je tvoj dečko pitao, to je problem – poručio je Car Maji, a ostali zadrugari su se složili. 

Međutim, Bilal i Filip su počeli da upućuju jedan drugom pohvale, a onda je uslijedilo “bacanje koske” i zagrljaj, zbog čega je Maja poludjela!

– Još jednom se desi ovo i ti i ja smo zauvijek završili, ozbiljno ti kažem! Ovo je poniženje za mene, zašto bih ja ovo trpjela? – napadala je Maja koja očigledno želi da njen sadašnji i bivši momak vode ratove i svakodnevno se sukobljavaju. 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh