Film i TV

ZBOG BOLESTI NAPUŠTA ZADRUGU: Saopštenje Marije Kulić, guši se u suzama – primorana da napusti rijaliti

Ovo je slomilo.

Miljana i Marija - Srbija danas

Marija Kulić je doživjela nervni slom i govorila da želi da ide kući, a slomila se nakon što je saznala za intiman odnos njene kćerke Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji se odigrao pred svima u spavaćoj sobi, piše Srbija danas.

 – Želim da kažem ljudima da ne glasaju za mene. Bolesna sam žena, ne želim da gledam sve ovo. Da sam kod kuće, kada vidim šta je sve radila noćas, nikada više ne bih gledala ovaj program niti bih se javila novinarima da ne kažem da se odričem nje. Sramota me je što sjedim ovdje s njima – plakala je Marija i govorila…

Nakon njenog izlaganja umiješao se i Ivan Marinković.

– Meni se zamjera što nisam vidio dva dana dijete, a Miljana pred svima ima odnose. Ovo je katastrofa – nadovezao se Marinković.

– Da li sam ja tebi priredila nekad ovako nešto? Hoću da idem kući, neću više da gledam ovo. Kakav je to s*** da skače cijela soba i da je njih 50 gledaju?! Sramota me je, jer sjedim ovdje. Šta ja treba da pričam o drugima, a ovo je go*no najgore! Najbolje da idem kući, ne želim više sve ovo da gledam. Neću da se potresam više, želim da živim svoj život! Odnose imaju, skače cijela soba – kukala je Miljanina majka, dok je Miljana samo ćutala.

– Da li se zapitaš kako će biti meni kada mi se pusti klip? Kako te nije sramota? Se*em ti se u pare koje na ovakav način zarađuješ! Obrukaj se što više da bi uzela pare! Je l’ ne znaš ništa drugo da radiš u rijalitiju? Ne znaš ništa drugo da pokažeš?! Niti ću da pričam nešto, niti me nešto zanima, hoću da idem kući. Ja sam bolesna žena, pi*ka li vam materina – bjesnila je Marija na kćerku, želeći da napusti imanje, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh