Film i TV

LOŠ OTAC – BRIGA GA ZA DIJETE! Marija Kulić: “Ne smatram ga Željkovim tatom, Ivanu je bitniji PLASMAN od djeteta”

Kao i svake srijede, sinoć se na imanju u Šimanovcima održala emisija “Pitanja gledalaca”, koja je ponovo uzburkala javnost.

Ivan Marinković - screenshot

Ivan Marinković bio je podignut zbog čega drugog, nego zbog odnosa sa Kulićkama i zajedničkog djeteta sa Miljanom, piše Srbija danas.

Odmah se pokrenula polemika oko toga da li želi i kada će Marinković viđati malog Željka.

– Naravno da ću ga viđati! Animozitet sa Marijine strane postoji, ali polako vidim da jenjava. Miljana je tu problem, ona sve koči. Na njoj je pritisak zbog odnosa Zole i Anite, sa kojim se teško nosi. Ona me najviše sputava – priča Marinković.

Odmah se tim povodom oglasila Marija Kulić i brže bolje pokušala da predstavi kako je Ivan loš otac, kojeg sopstveno dijete ne interesuje.

– Hejta nema! Ne interesuje me šta on priča. Dijete je uvijek mogao da viđa, ali njemu je preči rijaliti. Opsjednut je rijalitijem i plasmanom. Više pažnje posvećuje savjetovanju Aleksandre Nikolić, nego što viđa malog Željka. Ogavni su mi takvi očevi, čovjek uopšte nema želju, više ga ni ne gledam kao Željkovog oca – zapijenila je Marija.

– Mariji je naravno nebitno! Nije joj važno ni da li Miljana viđa dijete. Baš je briga što Miljana uredno ima se*s sa Bebicom, umjesto da provodi vrijeme sa djetetom – odgovorio je Marinković u svom stilu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh