Film i TV

SIN MI JE OTET IZ NARUČJA! TUŽNA ISPOVIJEST SELME BAJRAMI: NISAM IMALA NOVCA DA SE BORIM ZA DIJETE

Selma Bajrami u ispovijesti progovorila je o dvogodišnjoj borbi za starateljstvo nad sinom koji joj je otet iz naručja.

Selma Bajrami - hayat

Njena agonija je, kaže, počela 23. decembra 2020. godine. Tada se njen svijet srušio!

Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvijek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji, zbog pandemije, da plaćam, jer, kao što znate, mi pjevači smo bili ugroženi. Nisam tada imala novaca i s obzirom na to da sam se sve vrijeme branila od ovog čovjeka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku – ispričala je Selama Bajrami.

Podsjetimo, prije sedam godina Mujo Musić je za Kurir rekao da ga Selma ne zanima kao i da ne želi da se pojavljuje u medijima jer nije javna ličnost.

Nemam komentar. Ne želim ništa da pričam za novine, nadam se da me razumijete. Selma je javna ličnost, a ne ja. Nije mi mjesto u medijima – rekao je Musić, piše Hayat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh