Film i TV

“NEĆU DA ZOVEM SINIŠU” – Majka Jelene Golubović oštro o kćerkinom POMIRENJU sa Marijom i Miljanom – nije štedjela riječi!

Tokom jučerašnje emisije “Pitanja novinara” desile su se neočekivane stvari.

Marija, Jelena i Miljana - srbija danas

Posle javnog pomirenje Ivana Marinkovića i porodice Kulić, Jelena Golubović je ustala da prokomentariše susret Ivana i njegovog sina Željka, i tim povodom otkrila je ju je to veoma dirnulo.

Nakon toga, Jelena je pohvalila Kuliće kako su vaspitali Željka i zbog toga je Marija Kulić ustala i pružila ruku pomirenja Jeleni koja je to rado prihvatila. Njih dvije su se izljubile, a potom se Jelena izljubila i sa Miljanom, i tako su prekinule svađu koju su imali prije par godina.

Marija i Jelena su potom došle na ideju da zajedno proslava krsnu slavu Aranđelovdan, te se Jelena obratila svojoj majci Svetlani, a Marija svom suprugu Siniši da se dogovore kako bi slavu proslavili svi zajedno u Zadruzi.

Tim povodom oglasila se Jelenina majka Svetlana, koja je prokometarisala pomirenje svoje kćerke i Kulića, a potom otkrila da li se čula sa Sinišom:

– Nisam sam se čula sa Sinišom, ja ga zvati neću, jer iskreno nemam vremena da tražim njegov broj, ali on ako se javi, rado ćemo se dogovoriti oko svega i saslušat ću njegov prijedlog – započela je Svetlana pa dodala:

– Što se tiče pomirenje, milo mi je baš. Iskreno pored ovog svijetskog ludila, meni je jako drago da se nađe malo mira, bar u rijalitiju. – rekla nam je Jelenina majka.

Svetlana je potom prokomentarisala Zadrugu 6 i kćerkino ponašanje:

– Mnogo mi se dopada Zadruga ove godine, ali i Jelenino ponašanje. Ovo mi je juče ličilo na kraj serije, znate ono kada se sve kockice poklope. Ima još dosta do kraja, ali svima nam treba malo mira, meni pogotovo, a tek njima tamo – rekla je Svetlana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh