Film i TV

Preminuo otac Jennifer Aniston, glumica se emotivno oprostila do sad neviđenim fotografijama

Američki glumac John Aniston, otac Jennifer Aniston, preminuo je u 89. godini života.

Jennifer Aniston - Harpersbazaar.com

Slavna glumica se oprostila od oca emotivnom porukom i fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu.

“Dragi tata…⁣ John Anthony Aniston. Bio si jedna od najboljih osoba koje sam ikad poznavala. Zahvalna sam što si otišao na nebo u mir i bez boli. I to 11. 11. – ništa manje! Uvijek si imao savršen tajming. Taj broj će zauvijek vrijediti još više za mene. Voljet ću te do kraja vremena. Ne zaboravi nas posjetiti’, poručila je Jennifer uz niz fotografija na kojima pozira s ocem.

Aniston je bio najpoznatiji po ulozi Victora Kiriakisa u seriji “Days of Our Lives”.

U junu ove godine je dobio Emmy za životno djelo, a Jennifer se virtualno pojavila na pozornici tokom dodjele nagrada kako bi proslavila važnu očevu nagradu.

Uz Jennifer, John je imao i sina Alexa Anistona koje je dobio u braku s Sherry Rooney s kojom se oženio 1984. Inače, Johnova prva žena i Jenniferina majka, Nancy Dow, preminula je još 1980. godine. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh