Film i TV

UDARILI MIKIJA, PA I JELENU Obezbjeđenje ih već TUKLO i izbacilo sa imanja! Uništavali simbol Ostroga

Nevjerovatne scene!

Nenad i Predrag Lazić važe za kontroverzne učesnike rijalitija Zadruga. Doduše, oni se trude da tu tituli i opravdaju, a sa građenjem imidžem su počeli još na finalu Zadruge kada su se potukli pa ih je obezbeđenje “neutralisalo” i izbacilo sa imanja.

Prisetimo se kako je to izgledalo.Sinoć Neca i Peca su napravili pravi haos sa Jelenom Golubović i Mikijem Đuričićem. Prvo su Jeleni razbucali krevet, a onda je ona uzela predmet koji je njihov i nije htela da im da. Kada je Peca krenuo na nju, uhvatio je za krst na vratu i Jelena ga je šutnula, a onda počela da viče kako joj uništavaju krst sa Ostroga.U celu dramu se umešao Miki koji je uzeo od Jelene predmet Nece i Peca da ga “sačuva” ali mu je Lazić “slučajno” istrgao iz ruke gde je Miki počeo da viče da ga je Lazić udario i oteo mu to, odnosno da ga je izgrebao po ruci.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh