Film i TV

SLUČAJNO ODAO SVOJE EMOCIJE PREMA ALEKS – Ćertić pokušao da je NAPLJUJE, a onda uslijedio OBRT: “Smuvala se”

Sad je sve jasno.

Uros i Aleksandra - Srbija Danas

Uroš Ćertić je naredni komentarisao Afer dron. On je otkrio razlog slanja poruka Aleksandri Nikolić:

– Ja nisam znao da se napolju zna za dron zna napolju. Video sam dva puta svojim očima, video je Rodni, Marko Marković. Ja sam Aleks i Dejana upoznao 9. septembra i ja njoj hoću da svima otvorim oči, a Aleksandru nisam hteo da diram dok nije vređala Miljana. Što se tiče mojih poruka, ja sam hteo da opomenem Dejana da se ne zeza sa tim stvarim, ali i Aleksandri da stavim do znanja da se sve vidi – rekao je Uroš.

– Miki i MIljan nisu otkrili ništa a znaju mnogo, Meni deluje da si se ti izjasnio da Milicu ne voliš, a da ti Aleksandra znači – upitao je Ivan.

– Meni ne može da bude draga osoba koja se neprimereno ponaša, ko izgleda da se bavi najstarijim zanatom. Smuva se sa jednim a igra sa drugim, te osobe mi nisu drage – vikao je Uroš, piše Srbija Danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh