Film i TV

STIGAO SIN PRVIJENAC! Bivša zadrugarka postala majka, pa otkrila detalje porođaja!

Bivša učesnica “Zadruge” i “Zvezda Granda”, Zvezdana Stevanović, postala je majka!

Zvezdana je dobila dečaka kojem su ponosni roditelji u posljednjem trenutku promijenili ime.

– Porodila sam u Narodnom frontu. Iskreno, malo sam malaksala i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama – istakla je Zvezdana i otkrila zbog čega je u posljednjem trenutku riješila da promijeni ime koje je sa suprugom Nikolom dugo planirala za sina.

Iako je željela da njen prvijenac nosi njeno ime, a tatino prezime, ipak igrom sudbine došlo je do preokreta, te je njihov mezimac dobio ime Luka.

– Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila treći mjesec trudnoće i nacrtala Nikolu, mene i bebu i napisala beba Luka. Ja sam je pitala kako zna da je muško i zašto baš Luka, ona je samo odgovorila da ne zna (smijeh). Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i sjetim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka – ispričala je ponosno novopečena mama, piše Informer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZVEZDANA (@zvezdanaofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZVEZDANA (@zvezdanaofficial)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh