Film i TV

“TRAŽIM JAVNO IZVINJENJE” – Zerina na sudu sa Jovanom Jeremić: “Izgurat ću ovo do kraja zbog Sare”

Zerina Hećo - srbija danas

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, kako se nekada zvala, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa pro,titutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te se u Jutarnjem programu između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Danas je prvi dan suđenja, te je ekipa portala Srbija Danas bila ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, gdje se održava prvo ročište.

Zerina se pojavila u pratnji svog supruga Karlosa, koji ju je čekao u kolima dok je ona davala izjavu za medije:

– Prvi put tužim nekog, ovo je ipak ozbiljna situacija, danas je prvo suđenje gdje se pita “Da li ste za pomirenje ili niste?”. Naravno da nisam za pomirenje, novac je dobrodošao, ali meni to nije prioritet, želim javno izvinjenje – rekla je Zerina pa dodala:

– Vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, takvih ružnih reijči i na kraju nazivanje pro.titutkom, odnosno k**vom sa mojom slikom. Ja sam tad stvarno doživjela šok, svi mi znamo ko je Jovana Jeremić, ali znaš, moraš malo da zakočiš – rekla je ona pa dodala da je njen suprug jako potrešen zbog cijele situacije:

– On je jako potresen, jako je vezan moju porodicu, pogotovo za Sarah, koja ide u školu, ona već ima osam godina, malo je delikantna situacija, još uvijek nije imala neprijatnih situacija, djeca su surova, ne želim za godinu dvije dana, da ona ima problem – rekla je Athena.

Jovana Jeremić se danas nije pojavila na sudu, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa voditeljkom, ali se ona nije javljala na telefon.

Šta je sve rekla Zerina, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh