Film i TV

INCIDENT U BEOGRADU – Kristijan Golubović se POTUKAO SA PETORICOM! Neviđeni skandal – ismijavali i maltretirali

Napravio se haos u saobraćaju.

Kristijan Golubović - srbija danas

Bivši zadrugar Kristijan Golubović progovorio je o incidentu za koji do sada niko nije znao, a koji zvuči filmski. Naime, Golubović tvrdi da se zamjerio petorici momaka, a onda i fizički obračunao sa njima, piše Kurir.

Oni su, kako navodi opasan momak, ismijevali i pokušali da napakoste jednoj starijoj gospođi, što je Kristijana izbacilo iz takta.

– Zaustavio sam svoj auto i ušao u tramvaj jer sam vidio momke kako se prepiru u njemu dok je stajao na semaforu. Potučem se sa pet ljudi zbog neke bake jer su je maltretirali, vadili joj kesu i ismijavali je – rekao je Kristijan za “Kurir”.

Podsjetimo, Kristijan je diskvalifikovan u rijalitiju “Zadruga 6” jer je, pokušavajući da odbrani slabijeg, nasrnuo na drugog zadrugara, a izgleda da to radi i u spoljnom svijetu.

On se osvrnuo se i na komentare da prosi na društvenim mrežama, na šta je Kristijan dao kratak odgovor:

– Ne vjerujem da se prosi za 50-60 hiljada evra na mjesečnom ili dvomjesečnom nivou – istakao je bivši zadrugar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh