Film i TV

FIZIČKI NASRTAJ, GAĐANJE TANJIROM: Zadrugarka se sveti zbog napada na njenu MALOLJETNU sestru!

Staklo na sve strane!

Zadruga - srbijadanas

Pred kraj “Mićine igre istine”, protekle noći, došlo je do haosa između Anastasije Bojanović i Adama Labunskog, koji se poznaju od ranije.

– Idi na stomatologiju, sredi zube, imaš alge – govorio je Adam.

– Ti pričaš da me je j*bao čovjek od 50 godina, mojoj mlađoj sestri si rekao da treba da se j*be – uzvratila je Anastasija.

– Izmišljaš – odgovorio je Labunski.

– Da li izmišljam klošaru? – pitala je Bojanovićeva.

Anastasija je uzela tanjir i gađala Adama.

– Tužit ću te – odgovorio je Adam.

– Šta si pričao mojoj mlađoj sestri? – pitala je Anastasija.

– Idi popravi zube i budi normalna. Djevojka laže – dodao je Labunski.

– Sestra i ja smo otišle na plažu, bio je metar od nas, zverao, baci pogled na mene, prišao meni, rekao da bi me j*bao, razvlačio na stolu… Onda je moja mlađa sestra… – nastavila je Bojanovićeva.

Ona je skočila preko stola i fizički nasrnula na Adama. Zvezdan Slavnić ju je odmah sklonio i odveo u pušionicu.

– Došao je i mojoj mlađoj sestri od 13 godina rekao da treba da se j*be! – pričala je Anastasija zadrugarima, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh