Film i TV

“ZALJUBLJENA SAM U KRISTIJANA, A I ON JE U MENE!” Šok gostovanje diskvalifikovane Snežane Bogdanović! PRIZNALA SVE

Svake srede u 20h! Emisija “Između dve vatre”

Diskvalifikovana zadrugarka, Snežana Bogdanović, gostovala je u emisiji “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.Snežana je, kako je navela, pobegla iz Zadruge jer je bila gladna, ali je spremna da se vrati u Belu kuću, samim tim nam je otkrila i detalje odnosa sa takođe diskvalifikovanim Kristijanom Golubovićem, pa javno priznala da je zaljubljena u njega.

– Da li si ti zaljubljena u Kristijana Golubovića? – pitala je voditeljka.Jesam, zaljubljena sam, a i on je u mene! – priznala je Snežana, pa dodala:

– On je meni govorio šta će sve da mi radi, ponašao se kao da je slobodan – rekla nam je Sneža.

Snežana se nije libila da otkrije sve detalje razgovora i flerta sa Kristijanom u pabu, ali nam je priznala i da li je sa Borom Santanom bila u periodu kada je on bio sa Milicom Kemez, pa da li je ona bila razlog njihovog prekida.

Šta je sve govorila do detalja, pogledajte u celoj emisiji ispod ovog teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh