Film i TV

KARLEUŠA POSVETILA PJESMU DUŠKU: Najemotivniji stihovi opisuju njenu bol

Pop diva Jelena Karleuša privodi kraju snimanje svog novog albuma, koji će, kako ona kaže, sahraniti cijelu estradu.

Duško Tošić i Jelena Karleuša - Kurir.rs

– Smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri, najozbiljniji ikada, sa najviše pjesama, sa najviše uloženog novca. Moja publika je ovo zaslužila poslije deset godina – tvrdi Jelena.

Kako izvor blizak muzičkoj zvijezdi tvrdi, Jelenin album će uskoro ugledati svjetlost dana. Navodno bi izašao i ranije, ali su Karleušini brojni nastupi, ali i turbulencije u privatnom životu, usporile njegovo izdavanje.

Izvor navodi da će ovaj album biti potpuno drugačiji od prethodnih, te da će se na njemu naći balada zbog koje će svi plakati. A stihovi iste, navodno bi se mogli povezati sa svim što se posljednjih godina dešavalo u pjevačicinom životu.

S obzirom na to da album nije izdala deset godina, brojni fanovi JK su veoma nestrpljivi, pa vrše pritisak na nju, što je Jelenu izbacilo iz takta.

Fanovi koji pritiskaju, prijete, vrijeđaju i uznemiravaju – nisu fanovi. Album će izaći kada sve vezano za album bude riješeno. Nemam namjeru ni da objašnjavam ni da se pravdam. Ako ja ne pružam dovoljno u svakom smislu kada je riječ o ovom poslu, ne znam ko pruža. Pritisak me uznemirava i ne pomaže da se stvar ubrza. Strpite se još malo, jer će svakako ono što stiže biti veće i bolje od svega i svakoga – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, piše Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh