Film i TV

“MOJE DIJETE JE DANAS OPERISANO, IZVAĐENI SU JOJ…” – Oglasila se Aleksandrina MAJKA – otkrila detalje intervencije

Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić završila je na operacionom stolu zbog nedavnog pucanja silikonskog implanta u grudima.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandri Nikolić pukao je silikon u grudima zbog čega je nekoliko dana trpjela jake bolove u predijelu grudnog koša, nakon čega je danas hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Majka učesnice “Zadruge 6” oglasila se nakon kćerkine operacije i otkrila sve detalje, a kako je istakla, Aleksandri su ugrađeni novi silikoni.

– Danas sam konačno došla sebi, noćima nisam spavala samo sam gledala televiziju i pratila Aleksandru! Moje dijete je danas operisano, izvađeni su implanti i urađeni su novi! Ne znam da li je povećala grudi, nisam pitala, jedino mi je bilo važno da sve prođe dobro i da ne trpi više jake bolove. Produkcija joj je pružila vrhunsku njegu, zahvaljujem se što vode računa o mom djetetu. Žao mi je što ne mogu da je vidim, to mi je jedino krivo, ali znam da o njoj brine tim stručnjaka, pa mi mnogo lakše – ispričala je Aleksandrina majka, Slovenka Lunis.

Slovenka ističe da joj pišu poruke Aleksandrini fanovi i da je tjeraju da otvori Instagram.

– Dosta ljudi mi piše, zvoni mi telefon svi se interesuju, nude pomoć i brinu! Fanovi me tjeraju da otvorim Instagram i da budem aktivnija, tako da ću uskoro zaista da ga otvorim – otkrila je Aleksandrina majka, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh