Film i TV

SNIMAK SUKOBA! Skandalozan SUSRET Mikija Đuričića sa komšijom KOJI MU JE ZAPALIO kuću! Evo ŠTA SE desilo

Prijetnje, uvrede, psovke, sve je kamera zabilježila.

Miki Đurićić - Novi

Komšija Mikija Đuričića pokušao je za vikend da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali je, srećom, požar na vrijeme primijećen i spriječena je veća tragedija. Darko L. je odmah priveden i u ponedjeljak mu je određeno zadržavanje do 30 dana.

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU.

Kako je rekla sestra Darka L. za Kurir, cijeli sukob je počeo još ljetos, kada je Miki Đuričić usred noći došao do njihove kuće i psovao ih i vrijeđao, a sve zbog komentara koji je ona postavila ispod snimaka na Jutjubu.

Kurir je došao do snimaka na kojima se čuje kako rijaliti učesnik psuje, spominje pokojnog oca Darka L, koji se objesio, a onda vrijeđa i sve članove porodice.

“Sutra ćete vi za Beograd, prvim autobusom. Ti da komentarišeš mene i moju ženu na Jutjubu. Dvadeset godina niste dolazili. Zapamtit ćeš kad si se vratila u Kupinovo. Prisjest će ti svaki dan u Kupinovu, sad ćeš vidjeti šta je pravi manijak i psihopata”, čuje se na snimku pored psovki i uvreda.

D. L, sestra Darka. L, koji je pokušao da zapali Mikijevu kuću, kaže da će protiv Đuričića podnijeti tužbu zbog prijetnji i vrijeđanja.

Inače, kako piše gorepomenuti medij, Miki i komšinica su zajedno išil u u osnovnu školu, nakon čega se s porodicom preselila u Beograd, ali su se proljetos vratili u Kupinovo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh