Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ ĆE IZGORJETI OD BIJESA: Otkriveno koji oženjeni zadrugar je bacio oko na Aleks Nikolić, jedan detalj ga je ODAO!

Miljan Vračević i Zvezdan Slavnić su u spavaćoj sobi raspravili problem koji je nastao tokom žurke.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Od početka šeste sezone rijaliti programa Zadruga spekuliše se da se oženjenom Zvezdanu Slavniću sviđa Maja Marinković, ali su oboje to u više navrata demantovali.

Dok je tekao njegov razgovor sa Vračevićem, pored njih je prošla Aleks Nikolić, trenutna djevojka pobjednika “Zadruge 5”, Dejana Dragojevića. On je tom prilikom detaljno odmjerio, pa je i dodirnuo za dres, koji je u tom momentu nosila kao haljinu.

Po svemu sudeći, kako je zauzet, on ne gaji simpatije prema Maji, već prema zauzetoj Aleks, a šta će on imati da kaže na ovo, ostaje nam da saznamo, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh