Film i TV

“IŠAMARAT ĆU GA KAD UĐEM!” / Stanija RAZJARENA zbog veze Marka i Maje – “Neću ga braniti kad ga ona PREBIJE!”

Došlo je do ozbiljnog obrta.

Maja i Marko - screenshot

Stanija Dobrojević ne krije bijes i razočarenje koje posljednjih dana osjeća prema bivšem dečku Marku Markoviću, a sve zbog toga što nije ustao da je brani kada su je zadrugari vrijeđali.

Takođe, starleta ne krije iznenađenje što se njen bivši dečko smuvao sa njenom drugaricom Majom Marinković, od koje ga, kako je rekla, neće braniti kada “zagusti”, budući da je Maja poznata po impulsivnim reakcijama i agresivnom ponašanju prema svojim momcima.

– Maja mi ni za šta nije kriva, već Marko! Da mi je ona prijateljica iz privatnog života, na njihovu vezu bih gledala kao na veliku izdaju. Ipak, pošto smo bile veoma bliske u rijalitiju, Marku zamjeram to što je od svih djevojaka izabrao baš nju. Maja je čuvena po tome što tuče frajere, a kad ga bude mlatila, neću ga spasavati. Išamarat ću ga još jače! – kaže Stanija i dodaje da se njenom bivšem ne piše dobro kada bude ušla u rijaliti:

– U “Zadruzi” ću da ga zgazim kao mačku! Bolje bi mu bilo da ne progovorim šta je sve pričao o Maji!

Ona tvrdi da se maneken smuvao sa Marinkovićevom samo zbog kadra u rijalitiju:

– Maji se on oduvijek sviđao, ali ju je ignorisao i na kraju izabrao mene. Nikada nije želio da bude s njom! Možda mu je poslije plastičnih operacija postala atraktivnija, ne znam, ali sigurna sam da je s njom samo zbog rijalitija. Maja je u “Zadruzi” najjača karika i sve priče se vrte oko nje. Uskoro će da padne u njenu sjenku, kao što je pao i u moju, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh