Film i TV

ISPLIVALO ZDRAVSTVENO STANJE UROŠA ĆERTIĆA: Ljekari konstatovali OVE POVREDE nakon brutalnog OKRŠAJA u “Zadruzi”!

Nakon skandala koje se dogodio u Beloj kući tokom ranih jutarnjih časova između Uroša Ćertića sa jedne strane i Kristijana Golubovića i Emila Kamenova sa druge, Veliki šef je odlučio da diskvalifikuje dvojicu zadrugara zbog fizičkog nasilja nad Urošem.

Uroš Ćertić - screenshot

Međutim, nakon što su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, na kapiji ih je sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina, a kaskader je odveden na preglede, kako bi se uradio ljekarski izvještaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati djelo i donijeti odluku o daljem postupanju.

Kako domaći portal saznaje, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake tjelesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi Izvještaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja, piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh