Film i TV

ISTINA ISPLIVALA NA VIDJELO?! Kristijan i Uroš imali TAJNI DOGOVOR, otkriveni NOVI DETALJI fizičkog obračuna u Zadruzi!

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića kojeg su brutalno prebili u rijalitiju “Zadruga”.

Uroš, Emil i Kristijan - kurir

Nakon tuče Veliki šef je donio odluku da budu diskvalifikovani iz rijalitija, a sada se saznalo šta su Golubović i Emil pričali u policijskoj stanici.

Kako prenose domaći mediji, Kristijan i Ćertić su poslije tuče normalno razgovorali, međutim, u jednom momentu je Uroš promijenio priču i odlučio Emila i Golubovića da prijavi policiji.

– Kristijan i Uroš su poslije tuče normalno pričali, a nakon toga je Ćertić krenuo sve da lomi po kući. Tada je tražio da ih prijavi policiji – otkrio je izvor, koji se našao na na licu mjesta.

Podsjetimo, nakon fizičkog obračuna u Bijelu kuću je stiglo pismo Velikog šefa:

– Zadrugari, donijeli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz “Zadruge” jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros ponijeli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani – glasilo je pismo Velikog šefa, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh