Film i TV

PRIJE HAPŠENJA I DISKVALIFIKACIJE OTKRIO ŠOK DETALJ: Kristijan Golubović frapirao NACIJU – umiješana i ONA!

Prije diskvalifikacije iz rijaltija ,”Zadruga 6″ Kristijan Golubović se povjerio Jeleni Golubović u pabu o vreloj akciji sa Aleksandrom Nikolić…

Kristijan Golubović - screenshot

Prije diskvalifikacije iz rijaltija ,”Zadruga 6″ Kristijan Golubović se povjerio Jeleni Golubović u pabu o vreloj akciji sa Aleksandrom Nikolić, on je detaljno opisao kako je sve to izgledalo, te je naveo i svjedoka koji se tu nalazio.

– Ja kad Aleksandri kažem nešto oni napolju kažu: “Evo ga kompleksaš što nije htjela da bude sa njim”. Ovdje na šanku mi je uzela ku*ac cijeli i stavila u usta – rekao je Kristijan, pa nastavio:

– Kunem ti se, zaglaba mi cijelu đo*u i ja je gurnuo. To je saznala jedna pabovka. Nisam nikoga drugog vodio u štek osim Kristinu – rekao je, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh