Film i TV

STIŽE ĆERTIĆ U POLICIJU: Isplivali detalji iz stanice! Kristijan i Emil ODBIJAJU da pričaju – brane se ĆUTANJEM!

Čekaju advokata!

Emil i Kristijan

Kaskader Uroš Ćertić će nakon ljekarskog pregleda doći u stanicu policije kako bi dao izjavu povodom tuče u kojoj su ga Kristijan Golubović i Emil Kamenov krvnički udarali pesnicama u glavu, piše Informer.

Uroš je sinoć upao u žestoku svađu sa Necom i Pecom Lazićem, a u jednom momentu uključio se Kristijan Golubović koji ga je napao i počeo da ga udara pesnicama u glavu. U tuču se zatim umiješao i Emil Kamenov, a obezbjeđenje i zadrugari su ih jedva razdvojili.

Kristijan i Emil su diskvalifikovani zbog nasilja koje je strogo zabranjeno, a ubrzo su odvedeni i u stanicu.

Ćertić će doći do policijske stanice, kako bi dao izjavu o ovom incidentu, a kakve posljedice će snositi Kristijan i Emil, ostaje nam da vidimo.

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor. A kako dobro obavješten izvor za Blic kaže, poznato je i kako se ova dva nasilnika ponašaju u policiji.

– Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo, odnosno za sada se brane ćutanjem – rekao je izvor.

Takođe, čeka se da dođe Uroš Ćertić u policiju i da iskaz.

– Mora da se vidi i da li će ih on teretiti, pa će se znati dalji tok. On je na pregledu i kada završi doći će u policiju – kaže izvor, piše Srbija danas.

Podsetimo, Uroš je neposredno prije izlaska tvrdio da ima simptome potresa mozga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh