Film i TV

ISPLIVAO SNIMAK! Kristijan Golubović UHVAĆEN U ŠTEKU sa zadrugarkom! Mislio da ih KAMERA “NE HVATA!”

Kristijan je već otkrio da spava u šanku na podu, a malo ko je znao da mu je i zadrugarka pravila društvo.

Kristijan Golubović - Screenshot

Kristijan Golubović je ove, šeste sezone “Zadurge” ušao ponovo kao zauzet, budući otac sina, kojeg je napravi osa bivšom zadrzgarkom Kristinom Spalević, piše Srbija danas.

U spoljnom svijetu, Kristijan je i vjerio Kristinu, te je svakodnevno pominje i govori da misli na nju.

Podsjetimo, Kristijan je pričao o “štekovima” koje je pravio tokom učešća sa Kristinom u Zadruzi, te da su tamo imali odnose, da ih niko navodno ne vidi.

Iako je ovaj put riješio da bude vjeran, mnoge gledaoce i fanove na Instagram društvenoj mreži je šokirao snimak Golubovića iz paba, a u pozadini se na podu vidi ruka nepoznate zadrugarke.

Kristijan je već otkrio da spava u šanku na podu, a malo ko je znao da mu je i zadrugarka pravila društvo, što nije neophodno, budući da ima namještaja u pabu.

Šta će Kristina reći na ovaj video kad bude saznala da joj je budući suprug u šteku sa drugom učesnicom Zadruge, ostaje nam da saznamo…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Majka Zlorica (@majkazlorica)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh