Film i TV

“NAP*CALE STE USTA I GRUDI, A MI PRIČAMO ŠTA BISMO VAM RADILI” Kristijan Golubović uništio Maju Marinković, u priču umiješao CARA!

Kristijan Golubović bez dlake na jeziku u rijalitiju je pričao o tome kako muškarci gledaju na djevojke kakva je Maja Marinković.

On se prisjetio i rečenice Filipa Cara, pa osuo paljbu, a Maja je imala spreman odgovor.

– Sjedimo Car, Janjuš i ja. Janjuš u vezi sa Majom, Car sa Aleks i još tri. Ovdje sedimo, Nataša Radan prolazi u šortsiću. Šta smo mi sve pričali, gdje će koji u koju rupu. Taj Car je govorio i za Maju, Sanju, Aleks: ‘Služite za “p.šanje po glavi’. I dalje su trčale za njim, j..avale se po ćoškovima, sve su iste. Ovaj da smatra Maju za drugačiju djevojku, ne bi tako pričao. Ako su nap*cale usta i s..e za p*šenje… Ja nikad nisam u kraju pričao za pr.p*čke koje su fine, prefinjene, ali kad vidim ovakvu jednu da prođe krenu muške priče šta bismo radili. Sve su to prošle – govorio je Kristijan, piše Kurir.

Video pogledajte OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh