Film i TV

DRAMA U RANU ZORU – ALEKS URLA IZ SVE SNAGE: Doživjela pomračenje, ne može da izdrži

Poludjela!

Zadrugari

U ranim jutarnjim časovima, kada su zadrugari počeli da spremaju da jedu, Aleksandra Nikolić, doživjela je pomračenje, kada je vidjela da je sve prljavo i da nema čistih sudova.

Nemam pojma ko je to čistio… Slađa… – rekao je Marko.

Ne znam zašrto se ova kuhinja ne čisti, dobit ćemo zarazu! Ko je zadužen za kuhinju? Nema ni jedna čista čaša, nema ni jedan tanjir! Kupatilo gledaj na šta liči, gadno mi je sve! Odvratno! Gadno mi je, gadno! – vikala je Aleks.

Sve se slažem – dobacio je Ša.

Ko čisti kuhinju? Neka se očisti ovo? Šta je ovo, niko tanjir neće za sobom da očisti i skloni – urlala je Nikolićeva, piše Novi.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh