Film i TV

“ALEKSANDRA ME JE ZADOVOLJAVALA!” Šok tvrdnje Kristijana Golubovića, uništio Nikolićevu kao nikad!

Grupa zadrugara okupila se u pabu oko Kristijana Golubovića, kako bi večerali zajedno. Tom prilikom su osudili Snežanu Bogdanović i Ivana Neškovića zbog bega iz “Zadruge”, a Kristijan se osvrnuo na nekadašnje pokušaje bjekstva Nenada Aleksića Ša.

Aleksandra Nikolić - screenshot

– Ša, koliki je paćenik, to nisam video. Pazi, Tari Simov platio kaznu. Za ono što je uradila Tara, nikad ne bih platio, mami pokojnoj ne bih platio. Kakav čovjek. Misli da je dobro djelo uradio. To je smećarka, samo takva – pričao je Kristijan.

Kristijan nije štedio ni Aleksandru Nikolić, sa kojom je od početka rijalitija u suk.bu.

– A onaj cirkus danas. Drži slovo klasična pro….utka koja ne za dvije rečenice da sastavi daje savjete Valentini. Gdje je bila sa 17 godina? Ovdje mi je gurala k..ac u usta u ćošku, jedva ga izvadi – rekao je Golubović, koji je dodao da Aleks patetiše, kako bi od fanova dobila stan.

Video pogledajte klikom OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh