Film i TV

“NI CAR, NI JANJUŠ, NISU REKLI KAO TAJ SMRAD!” Maja u OČAJU: Duboko PONIŽENA kao žena

Maja Marinković je večeras sa Markom Markovićem i došlo je do novog peckanja sa Miljanom Vračevićem. Maja mu je zamjerila što je stao na stranu Aleksandre Nikolić.

Maja Marinković - screenshot

Ko ti je dao osim mene i Bugarina? Zvezdan ti je dao 10. Od sad kad prolazim, da kažeš: “Gospodine Miljane, kako ste?”. J*.em li ti mamu zrikavu. Kako te nije sramota? Ti se meni brecaš i vrijeđaš me. Danas ustaješ za stolom, vrijeđaš me u lajvu, g*vno jedno – prebacio je Miljan.

– Nisam te uvrijedila. rekla sam: “Pošto me onaj smrad (Dejan) napolju vrijeđa, uzima mi oca u usta, priča kako smo in.estoidna porodica” za šta ću da mu j*.em mamu… – krenula je Maja.

– A što diraš nju (Aleks), ne može ona to da riješi? – pitao je Miljan.

– Ne, ne, vidjet ćeš. Ni Car, ni Janjuš nisu rekli kao taj smrad, koji je ovdje lomio glavu sam sebi jer ga žena vara i pravi žrtvom. Ta bar nije prodala vjeru za večeru i bolji je čovjek. Ona je đubre, pa je đubre, a on je prikriveno đubre – dodala je Marinkovićeva.

– Ti si svjesna da nisi normalna i uživaš u tome – rekao je Miljan.

– Svi znaju kakva sam ja, ja sam to što jesam, a oni su foliranti. Ja bar priznam. Ja sam normalna, što mi tako pričaš? Hvala ti na tome – odgovorila je Maja, pa nastavila:

– Da ti kažem nešto. Taj čovjek mene napolju vrijeđa i mog oca. Ja njega nisam vrijeđala, posvađala sam se sa njegovom djevojkom, to su ženske svađe.

– A zato što tako priča i ne bira način i sredstva, zapamtit će me vrlo dobro. Takve stvari se ne opraštaju – poručila je Marinkovićeva, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh