Film i TV

NAKON DIKVALIFIKACIJA, ULAZE ČETIRI BIVŠA ZADRUGARA! Velike RIJALITI ZVIJEZDE dolaze da RAZDRMAJU ŠIMANOVCE

Pored dvije zadrugarke koje su u prethodnim rijalitijima privlačile najveću pažnju, ulaze i bivši momci Maje Marinković, koji su napolju postali nerazdvojni, te će u paketu ući u “Zadrugu 6”, a od tada definitivno više ništa neće biti isto!

Stanija Dobrojević, Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš i Filip Car spremi su kao zapete puške da uđu na imanje u Šimanovcima, te da svim zadrugarima pomute razum i pokažu kako se igra rijaliti.

Naime, kako mediji saznaju, Stanija i Miljana će ući zajedno da naprave haos u Bijeloj kući, dok samo dan kasnije stižu i Janjuš i Car u paketu da začine stvari.

– Stanija se sprema da uđe na velika vrata, kao i svaki put, pa posljednjih dana maksimalno radi na izgledu. Nadogradila je kosu i vratila se opet među brinete. Produkciji naruku idu sve ljubavne priče koje je njen bivši Marko Marković već razvio s nekoliko novih starletica, ali i ljubavni odnos u koji se upustio s Majom Marinković. Očekuje se da će Stanija da se suprotstavi i Urošu Ćertiću, koji je po njoj osuo drvlje i kamenje. Ma to će biti spektakl – počinje izvor koji je dobro upućen u planove produkcije, a onda nam otkrio da će, pored Stanije, veliko iznenađenje biti i Miljana Kulić:

– Čelnici produkcija su čekali da ona ozdravi, da njeno stanje bude stabilno. Sada, dvije nedjelje nakon napuštanja bolnice, Miksi se osjeća super. Ona će tamo da ima ljekarsku njegu 24 sata, a vjerovatno će biti smještena u svoj apartman, kao i ranije. Ivan Marinković će da poludi kada je bude vidio, kao i Danijel Višić.

Nakon njih dvije ulaze bivši momci Maje Marinković, koji su napolju postali nerazdvojni, te će u paketu ući u “Zadrugu 6”, a od tada definitivno više ništa neće biti isto.

– Bivši Majini momci Janjuš i Car su poslije pete sezone postali nerazdvojni, a sudeći prema slici koja je procurila i najavama njihovih fanova, njih dvojica se spremaju da zajedno s Miksi i Stanijom naprave dar-mar u “Zadruzi 6”. Nagađa se i da su Janjuš i Filip fotku objavili iz izolacije jer se spremaju da postanu novi učesnici rijalitija. Kako se priča, ova kontroverzna četvorka je izdejstvovala pozamašne sume novca da bi bila dio nove sezone – zaključuje izvor, piše Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh