Film i TV

“OD MOG SINA JE MLAĐA DVIJE GODINE” – Kristijan ponio Kristinine GA.ICE, pa ih MIRISAO i LJUBIO

“Te ga.e ću da tetoviram!”

Kristijan Golubović - srbija danas

Kristijan Golubović je ove sezone ušao u Zadrugu bez njegove vjerenice Kristine Spalević, piše srbija danas.

Međutim, iako je okružen zadrugarkama, Golubović je sinoć otkrio da je ponio donji veš Spalevićeve, i to baš onaj koji je nosila pri prvom odnosu sa njim u Zadruzi.

– Ponio sam nešto i od Kristine. Da imam za uspomenu. Ovo su te ga.ice čuvene koje je skinula – govorio je Kristijan dok je mirisao i ljubio donji veš svoje verenice.

– Ljubi čika ……! Te ga.e ću da tetoviram – dodao je, pa odgovorio na pitanje koliko Kristina ima godina:

– ’97. je. Ona je sad napunila 25 godina, od mog sina je mlađa dvije godine. Sačuvaj me Bože, pe.ofil, ja sam ’69. godište – govorio je Golubović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh