Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ I NJEGOVA BIVŠA STIŽU VEČERAS U ŠIMANOVCE! Produkcija najavila HAOS – prije žurke desit će se OVO!

Nisu ni svjesni.

Dejan - Srbija danas

Utorak veče na televiziji Pink već 15 godina rezervisan je za emisiju “Ami G Show”, koju vodi naš poznati voditelji Ognjen Amidžić.

Petnaestu sezonu, Amidžić je započeo u osveženom studiju, koji može parirati svetskim šouovima, a program je dopunio novim, zanimljivim igricama.

U dobrom društvu on će biti i ovog utorka, a na Instagram profilu najavio je nove goste.

Na “vrućim stolicama” večeras će se naći pevačice Goca Tržan, Anabela Atijas, Sandra Rešić, pjevač Peđa Jovanović i pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević.

Ovo će biti veoma zanimljiv spoj, zbog toga što je Sandra Dejanova bivša drugarica, a da li su riješili nesuglasice, ostaje da vidimo kada se sretnu oči u oči.

Emisija će početi oko 22 časa, a po završetku, imat ćemo priliku da na televiziji Pink gledamo uživo prijenos iz “Zadruge”.

Utorkom se u “Zadruzi” održava žurka, a ko će ove večeri zabavljati takmičare, ostaje da saznamo. Nema sumnje da će biti zanimljivo veče jer uz malo pića i muzike, zadrugari uvijek prirede scene i priče za pamćenje, pieš Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh