Film i TV

“NEMAŠ STAV, NE BI PODNIO PRITISAK!” Maja pred svima URNISALA Marka Markovića – nije znao šta ga je snašlo

Bez dlake na jeziku!

Maja i Marko - screenshot

Marko Marković izabran je za ovonedjeljnog vođu i danas je imao zadatak da podjeli budžete. Neca Lazić dobio je riječ da prokomentariše podelu budžeta.

– Mislio sam da nema stav, ćutao je pa kad je dobio vrijeme rekao je šta misli. Prvi bih se naljutio zbog malog budžeta, ali je bio iskren. Mislim da Maja nije trebala da dobije mali budžet i Milica isto. U boljem si mi odnosu sa Milicom, nego sa Anitom – pričao je Neca.

– I Milica i Maja su bile na velikom – dodala je Ana, piše Srbija danas.

– Što se tiče podjele budžeta, mene to nikad nije doticalo, ali mislim da ako si dao Aniti i Ani velike budžete, trebao si i Milici jer smatram da si sa njom u tom nekom smislu najprisniji. Ana ti je drugarica, kuha ti, a Anitu tjeraš od sebe. Stariji igrači ćute jer su dobili velike budžete. Smirio si situaciju jer pritisak ne bi podnio. Hvala ti što si rekao da imam stav, mislim da ga ti nemaš i trebao bi da poradiš na tome. Što se tiče našeg odnosa mislim da sam zaslužila veliki budžet, poznajemo se dugo i bili smo bliski u “Zadruzi 2”. Ne možemo istu jačinu da imamo Jelena koju poznaješ dva dana i ja. Nisi ispravno podijelio budžet – govorila je Maja.

– Kod mene ne postoje stariji igrači i pritisak da ne mogu da istrpim – dodao je Marko.

– Je l’ imamo isti odnos kao ti i Adam? Nemao, ja sam završila – odbrusila je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh